www.bcroermond.nl | info@bcroermond.nl

Badminton Club Roermond Clinics Afmelden

Dit jaar doet BCR samen met Good Luck mee aan de competitie met 7 teams. De competitie duurt van oktober tot februari, gedurende 14 keer in het weekend. 7 keer thuis, 7 keer uit. Op zaterdag of zondag.


De competitie voor senioren en jeugd vindt voor wat de thuis­wedstrijden betreft plaats op zondag vanaf 10.00 uur tot circa 13.00 uur in de Sporthal Jo Gerris, Achilleslaan in Roermond of in sporthal De Hamar, Stevensplein 2 in Belfeld.


Jeugdleden die in de B2 zijn ingedeeld, zijn direct (reserve) speler voor de competitie. Zij gaan uiterlijk na een half seizoen of anders het volgend seizoen als vaste speler in een team aan de competitie deelnemen. Alle jeugdspelers van de B2 en hoger nemen deel aan de competitie.


Vooral voor nieuwe spelers, en vooral hun ouder, is het belangrijk om de spelregels te leren. Klik HIER om de basis spelregels te lezen.   


Competitie wedstrijden worden gespeeld in clubkleding. Deze kan besteld worden middels het bestelformulier dat te vinden is onder het menu vereniging.


Van de ouders/verzorgers wordt een actieve deelname gevraagd mbt vervoer, mentale begeleiding, assistentie aan de wedstrijdtafel en waar verder nodig.